Index insikt

index insightEfter mammas bortgång hittade jag en hel trave med gamla index kort. Jag har alltid varit svag för de lilla, det som knappt syns, så mammas kort görs nu om – ett efter ett – de förvandlas till kom ihåg påminnelser som jag själv behöver höra. Det är lätt att glömma sitt ursprung…

Du är född magiker och det är jag med.

Ok. (Du vet att jag inte snackar en massa bullshit)

Så….

Vad vill du göra nu?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s