Nu blommar livet.

purple powerDet bästa med sommaren är alla intensiva färger och ljuset som dansar med skuggorna. På väg hem idag hoppade jag av bussen en bra bit tidigare bara för att få njuta av naturen en stund och fånga ögonblick i både bild och rörelse.

Och det här är vad jag fick uppleva. En plats där det en gång i tiden fanns ett litet kloster och där det fortfarande växer örter  som överlevt från munkarnas örtagård. Här blev jag ståendes ett bra tag, andaktsfullt.

poppy loveNaturen är min religion. Att vistas i det fria är mitt ”Amen” i kyrkan. I allt omkring mig ser och känner jag närvaron av Källan. Och Källan ser och känner mig.

Jag är älskad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s