Juli – sinnenas månad

trollfjädrarDet här är en fri fortsättning på förra inlägget då jag berättade om vad som har hänt i mitt liv sen jag började med traditionen att välja ett tema otd inför varje år.

Men jag stoppar inte där. Givetvis tänker jag på vad jag kan jobba vidare med utifrån Tema perspektivet, men jag gillar också att ta tillvara på årets alla cykler och nu när värmen äntligen hittat hit så vill jag ta in  alla underbara ögonblick.

Juni månad lekte jag med temat BLOMSTRA, när allt bara är så grönt att det nästan gör ont. Energin från maj temat GJÄDE  har nu växt fritt ett tag och mina sinnen är vidöppna.. Nya kläder tas fram, med färger som gör mig glad, jag fotograferar allt som växer och ser storheten i varje molnformation och svala regnfall.

Juli bjuder dessutom på två fullmåne aftnar- den första ikväll och den andra infaller den sista dagen denna månad. När månen blir hel två gånger i samma månad kallas det ”Blå måne” och ikväll ska jag alliera en önskan med månens energi för min dotters räkning..

Imorgon tar en ny resa sin början då jag kommer att utforska juli temat – SINNLIGHET.

Om du vill hänga på är det bara att ha en kamera och en journal redo, smaklökarna likaså, ta hand om din kropps längtan och andas IN allt det underbara som bjuds, överallt.

När sinnligheten får vägleda dig, vad händer då?

Vad händer när du ger dig hän och lyssnar in dig själv?

Här är några sätt favorit sätt att släppa sinnligheten lös…

Sköna ord – Isabel Allende – Afrodite.

Underbara toner – Deepak Chopra – Gift of love.

Fantastisk film – Frida och Kärlek het som chili.

Vilda Rörelser Dvd/Dans – NIA

Favorit journal med underbart papper – Moleskin

Hud nära – Kamasutra oljor

Vi tar en dag i sänder, alla sinnen på en gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s