Från grunden och uppåt.

desire planner

Förra sommaren deltog jag i en online kurs, skapad av Christine Mason Miller. Hon ställde den här frågan: Vilka grundvärderingar har du byggt ditt liv på? Och med grundvärderingar menade hon, vad är så viktigt för dig att känna och uppleva till vardags, så att du lever i sanning med vem du är innerst inne…

När jag satt och funderade på vem jag var innerst inne och vad jag absolut behöver i livet för att må bra, kom jag fram till följande grundvärderingar/byggstenar att leva utifrån:

KÄRLEK – till mig själv, mina nära och kära och att skapa band med likasinnade världen över.

MAGI – att använda hela min själsliga potential i samverkan med Allt som Är, för att skapa ett liv som ger näring åt mitt hjärta och som bränsle till min kreativitet. Att kommunicera med mina guider och mitt högre Jag.

HEM – att leva i en kärleksfull miljö, skapad för vila, skratt, kreativitet, lust och äkthet. Ett hem med känsla av värme för alla som vistas där.

GLÄDJE – att ta vara på dagen och känna tacksamhet och glädje för allt jag får uppleva tillsammans med människor jag älskar. Att fira ofta, som en hyllning till livet själv!

KREATIVITET – att skapa lite varje dag för hjärtats skull. Kreativa handlingar syresätter min själ.

SKÖNHET – att skapa det omkring mig, att se och njuta av all skönhet jag möter till vardags, att se mig själv och andra med kärleksfulla ögon.

FRIHET – att leva den jag är, allt jag är. På heltid.

LIVETS CYKLER – att följa årets skiftningar för optimalt välbefinnande. Att applicerar naturens faser på mitt eget liv – födsel, tillväxt, skörd, död, vila, återuppståndelse – som en cirkel där allt handlar om en enda sak, förnyelse. Att använda ritualer och ceremonier genom olik faser i min utveckling.

NJUTNING – att ta mig tid att njuta av ögonblick, stora som små. Att ta hand om min kropp så att den kan njuta ännu mer.

SJÄLV UTTRYCK – att hedra mina gåvor genom att använda dem på bästa sätt. Att måla, skriva och fotografera. Att vara öppen för nya sätt att uttrycka hjärtats röst.

core value cardsVilka är dina grundvärderingar? Jag är nyfiken – dela gärna med dig.

Kom ihåg att du föddes FÖR TROLLAD – med en inbyggd förmåga att skapa precis det du innerst inne vill uppleva och ha.

Du ät trollstaven, glöm aldrig det!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s