Flow Yoga

bigidea1

Jag har alltid haft en kurvig kropp och med åren har den även blivit mullig (låter bättre än fet).

Som om jag inte hade något med det att göra? Jodå. Men den har  också varit fantastisk – tillsammans har vi utstått eld och djupa vatten, kärlek och sorg men framför allt har den varit ett hem åt mina fyra barn, innan de kom ut i världen.

Jag säger bara – Respekt. Vilket jag varit urdålig på att efterleva…

På det stora hela är det inte konstigt om jag har lite ont här och där. Tyvärr så fick jag diagnosen fibromyalgi för ett par år sedan – antagligen har jag haft det sedan tidiga 20-års åldern, glatt ovetandes men ändock släpandes på muskel värk. Att leva med fibro är att ständigt utvärdera vad jag kan eller inte kan göra tillsammans med min goa kropp. Och nu har kroppen och jag bestämt oss för att testa det här:

SHE FLOW YOGA.

Lisa verkar vara den perfekta läraren just nu. Än är det inte försent att hänga på om din kropp också vill testa en helt annan form av yoga, där kurvor och övervikt  inte är något problem. Jag kommer rapportera från kroppscentralen (hjärtat) allteftersom jag går igenom kursen. Tills dess:

Love, peace and flow!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s