Flygande drömmar

KristallNär jag vaknade i morse var allt stilla och solens strålade fångades upp i denna glaskula som tillhör en vattenkanna jag har. Jag tog en bild av ögonblicket och drog sen dagens orakel kort – Diving for Light.

Sacred Rebels oracle
Sacred Rebels oracle

Min utmaning ligger i att komma över ett ego hinder som alltid vill att jag inte går vidare med vad jag egentligen vill säga, göra och förmedla – genom min kreativitet och spirituella världsbild.

Sen insåg jag vilken dag det är idag – 888 dagen. Nummer åtta har en energi vibration av förverkligande av det vi innerst inne vill uppleva och den är sammanlänkad med evigheten.

What goes around comes around.

Så nu sitter jag här vid tangentbordet och drömmer öppet, om vardagsmagi workshops, aromatiska oljor, intuitions och högre dimensions kontakter (hur det kan gå till), konsten att skriva för och om sitt liv och sist men inte minst – att kunna vara till din tjänst som mentor i att leva och agera i samklang med källan – som praktisk vardags magiker. Eller som gudinna. Eller om du vågar säga det till dig själv – som Häxinna.

Jag säger bara – livet är vår scen. Du är både manusförfattaren och aktören. Allt kan inte skrivas om, men du har makten att välja hur du vill agera, istället för att reagera, en scen i taget.

Du och jag behöver inte tänka magiskt för att komma vidare, men det är fasiken så mycket roligare att äga sitt liv och göra de förändringar som krävs, i samspel med energierna runt omkring oss, i motsats till att alltid klara allting själv.

Det här är min verklighet. Jag har alltid varit medial. Jag har alltid levt med insikten om andra dimensioner. Jag behöver inte ha någon som tror på vad jag upplevt längre, för jag Vet. Inte genom att jag vill tro, utan för att jag har Sett, Känt och Hört sånt som inte ska finnas enligt många.

Att vara kreativ är för mig att uttrycka min själ.

Och här kommer dagens andra upplevelse in.

En såpbubbla kom flygandes in på balkongen nu i eftermiddags. Jag sträcket ut min hand och den landade där utan att brista. Och i min verklighet stannar det inte där. Den var ett tecken idag för att jag valde den i morse.

bubbel magiEn sfär av speglande ljus kan fyllas med allt du önskar.

Idag är framtiden, dåtiden och allt tid samlad här, symboliskt i 8:ans magiska energi.

Säg vad du begär. Vad du vill känna. Vad du behöver uppleva.

Och låt allt sväva iväg,  i en bubbla av ljus, iväg skuffad av din Ande Dräkt.

Allt du behöver göra nu är att ta ett steg i framåt. Det är så jag gör och alltid gjort, oavsett om jag jobbar magiskt eller inte.

Och det är så här jag lever – med lust och glöd.

Vad älskar du med ditt liv? Vad vill du göra nu?

Sätt.I.Gång.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s