Iphoneografi

Man tager en bild innan man åker hemifrån.

grön rufsOch sen öppnar man bilden i  appen Snapseed. Leker lite med kontrast och ljus för att sen förvandla den till en mer eller mindre svartvit version. Efter det sparas bilden och öppnas upp appen i DistressedFx.

Fx fluffI det här ögonblicket känner jag mig ganska nöjd men när jag sen är på väg att lägga ut den på Instagram leker jag vidare med de filter som finns där (vilket jag aldrig gör annars) och fastnade då för denna färgvariant som gav en mega fluffiga känsla. Mitt hjärta gillar fluff ibland. Skrev några ord till bilden och klickade på ”dela”.

Softness arising.
Softness arising. Tasting the sweetness of Love.

Hela skaparprocessen tog mig resan in till jobbet. Och mitt hjärta myser.

Konsten att fånga tiden lyckades igen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s