Månifestations dax.

flaskpostInför varje nymåne börjar jag fundera på vad jag vill göra under nästkommande måncykel. När själva dagen kommer skriver jag ner min avsikt, som till grunden alltid handlar om hur jag vill känna mig och vad jag kan göra för att uppleva dessa känslor. Just nu har jag valt KREATIVT FOKUS som nymåne tema, för när jag skapar så känner jag mig fri och tillfredsställd. Och när jag känner mig fri genom skapandet så är jag kort och gott lycklig!

Ibland ägnar jag mig åt attraktions magi – Månifestations mirakel. Idag valde jag att jobba med en förtrollande flaskpost formel, som jag satta ihop efter mitt hjärtas önskningar. Flaskan tjänar nu som en visuell påminnelse om vad jag har kallat in förutom att den också är en energi magnet, fylld med min avsikt i alla komponenter som finns däri.

Avsändare: Jag     Mottagare: Källan

En ny Moleskine dagbok har även målats, även om ugglan inte är min illustration. Ikväll invigs den med ett första inlägg.

MoleskineSen har jag lekt med en av mina bilder och parat ihop det med ett av mina favorit citat av Lewis Carroll –  Alice i Underlandet.

Alice i UnderlandetNymånen visar vägen. Allt är möjligt – bara vi vågar drömma lite, lite vildare och mycket, mycket större.

Just nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s