En påminnelse och presentation.

Glöm inteDet har varit tyst här i etern. Mycket beroende på att jag har känt att jag inte har haft något att säga. Sen när det har gått en längre tid utan att vilja säga något så börjar jag känna att jag borde vilja säga något– vad som helst faktiskt! Och när jag även struntar i den idén så spinner jag än djupare ner i det dåliga samvetets träsk…

Så varför har jag då valt att ha en offentlig plats att dela mitt liv, mina tankar och skapelser med andra? Jo för att hedra den sidan av mig själv- hon som andas bäst när kreativiteten flödar genom ådrorna, syresatt av allt jag gör som skänker mig inre glädje och tillfredsställelse.

Innerst inne handlar allt jag gör om kärleksrelationen till livet, med allt vad det innebär. Här skriver jag om min egen resa och utveckling men lämnar min Stora Kärlek utanför – den till familjen och vännerna.

Tänkte bjuda lite mer på mig själv idag efter lång tid av tystnad, så här kommer mer om vem jag är, vad jag gillar och har studerat sedan unga år.

Jag kan berätta att jag är mamma till fyra barn – två söner och två döttrar – i åldrarna mellan 28-10 år. Numera är numera tillsammans med min första stora kärlek – igen – efter 32 år isär och jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt vuxna liv! Min fysiska kropp har hunnit fylla 51 år och till sinnet ser jag mig som tidlös. Min uppväxt var annorlunda och väldigt bohemiskt härlig med mamma som var konstnär. Pappa var en frånvarande musiker/psykolog som förlorade sig själv i amfetamin , musik och alkohol. När han dog 2010 kunde jag hela den sorgen av saknad till slut…

Hela mitt liv har jag varit medial och det har påverkat mig till att utvecklas till den jag är idag. Jag har inte haft lust att jobba vidare med den sidan och hjälpa andra människor få kontakt med sina bortgångna anhöriga, däremot brinner jag för att assistera, inspirera, vägleda och entusiasmera de som är öppna – att inse vilka de egentligen är och vad de kan skapa för sig själva här och nu.

Inom fältet för det som kallas ”new age”  har jag studerar inom olika områden, med olika lärare.

*Jag har studerat kristallenergi healing  i flera nivåer och initierats i reiki 1 och 2.

*Är certifierad Aromaterapeut och  har arbetat som detta och är vidareutbildad inom området. Skapat egna produkter för sinnlighet och välmående. Har även tillverkat egna parfymer i fast och flytande form.

*Åkte till Amerika för att certifiera mig till Instinctive Feng shui och Space Clearing konsult av Denise Linn – en resa som förändrade mycket inom mig.

*Bilder och symboler har alltid fascinerat mig så därför har jag använt tarot kort och orakel kort som ett sätt att utvecklas på. Inom det området är jag självlärd, liksom att jag har lärt mig att…

*Ha kontakt med Mitt Högre Jag och Guider, att använda intuitionens språk till vardags och jobba praktiskt med att följa den vägledning jag får.

*Älskar att vara i fas med Årshjulets alla skiftningar och praktiserar vardagsmagi genom ritualer, ceremonier och samhörighet med Allt Som Är. En del kallar mig häxa. Själv säger jag Häxinna – en mix av sött och salt.

För mig är det viktigt att ta ansvar för mina val och beteenden och att var mig själv trogen, i vått och torrt. Det är inte meningen att livet ska var perfekt och alla ska vara lyckliga hela tiden. Du och jag behöver kontrasterna för att lära oss vad vi INTE vill ha i våra liv

Det är först då vi kan börja fylla vår tillvaro med allt vi älskar! Frustration är förändringarnas läromästare som viskar att det är dags att göra något annat…

Och om vi låter oss styras av Kanske blir vi kvar där vi är, mitt emellan ingenting. Vad tror du händer om du byter ut ett och annat kanske till…

Kan Ske.

Pröva.

Precis som jag gjort nu,  gått från tanken att kanske skriva igen…till att låta det ske.

Från mitt hjärta till ditt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s