Besök från andra sidan.

Under ett par veckors tid har vi haft besök här hemma – besök från nära och kära som inte längre finns här i fysisk form.

Mamma kom förbi och kastade ner en stövel tre gånger, sen satte hon på fläkten i köket. Mamma är här lite nu och då, men hon har inte flyttat på saker på länge, så det var lite mysigt att hon visade vad hon går för. Det kan inte vara lätt att förflytta materia från en dimension där energin är så hög att man inte behöver en kropp för att existera. Om det vore lätt skulle vi alla uppleva saker som flög omkring oss dagligen!

Pappa är en helt annan femma. När han levde visste han att hans besök inte var välkomna av mig. När han dog gjorde han som han alltid gjort – slog mig en signal – men bara i mina drömmar. Varje gång han ringde låtsades han som om ingenting hade hänt och jag fick helt enkelt ställa frågan ”du vet väl att du är död va?” Varje gång fick jag samma fördröjda svar…”Jo, jag vet”. Han lät så ledsen att jag nästan tyckte synd om hans sätt att hantera fakta på. I vilket fall som helst har han hållit sig borta från mina drömmar under flera år nu.

Tills för ett par dagar sen. I drömmen höll jag på att stöka runt här hemma när jag hörde någon låsa upp ytterdörren, trots att ingen var väntad. I hallen mötte jag honom – han såg ut som sitt gamla jag och han såg glad ut när han satte ner axelremsväskan på golvet framför mig.

Jag sade..

dröm dialogHan satte sig ner på stolen och tog av sig skorna som om hela situationen var helt i sin ordning. Jag tog fram mobilkameran för att filma allt – för att dokumentera sanningen.

Att det finns fler verkligheter än denna.

besökNär jag vaknade var han borta men nu har han hälsat på under dagtid.

Jag har släppt in honom igen…

Och allt är förlåtet.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s