Från sambo till gift.

I cirkelns mittOm elva dagar gifter vi oss – min ungdomskärlek och jag. Vi träffades för 35 år sedan på ett disco i stan där han var DJ för kvällen. Eftersom jag älskar att dansa spenderade jag kvällen på golvet, samtidigt som jag flörtade hejdlöst med mannen i Dj båset. Innan kvällens slut hade jag lyckats locka ut honom på dansgolvet och telefon nummer utbyttes. Jag var femton år och Lasse 17 och vi delade allt under två års tid innan han gick vidare. Vi skildes åt som vänner med en massa tårar och hjärtesorg.

Jag glömde honom aldrig.

Sanningen var den att jag i största hemlighet önskade att vi kunde bli tillsammans igen, många många år efteråt. Vi sågs aldrig men vi pratade några gånger per telefon, då vi uppdaterade varandra om vad som hänt i våra liv sen sist.

När jag var i en relation var han singel, när han var i en relation var jag singel. Ingen av oss hade glömt.

InbjudanDet skulle dröja tills den 9 november 2013 – på årsdagen av mammas begravning – som vi träffades igen…

På Love Boat.

Alla pusselbitar föll på plats. Solen gick förevigt upp och hjärtat slog lyckovolter i bröstkorgen. Nu – tänkte jag – nu släpper jag honom aldrig igen…

Efter den 9 november började vår nya resa tillsammans och ett halvår senare flyttade vi ihop. Vi förlovade oss luciaafton 2014 och nu är det alltså dags – vår kärlekshistoria påbörjar ännu ett kapitel.

Som make och hustru. Nya ringar ska växlas. Mat ska avnjutas med familj och vänner och musik ska spelas.

Det var musiken som förde oss samman och den är fortfarande en stor del av vårt liv.

Life is Good är vårt mantra – vi väljer att göra det bra tillsammans och var och en för sig.

Att välja nyfikenheten först, se varandras storhet, alltid värna om närheten, att älska omtänksamt och njuta av ögonblicken här och nu.

Ovanför vår säng hänger en skylt som säger:

And They Lived Happily Ever After

våra ringarDet här gott folk, är en sann historia, en kärleks saga med en lycklig början och härlig fortsättning…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s