Luft Alkemi – nya uppdrag.

AndasHur var din första Luft Alkemi vecka?

Vilka upptäcker gjorde du angående Tid? Funderade du över vilket frö inom dig som behöver komma i jord? Skrev du ner en mikro plan över vad du behöver göra för att hjälpa visionen att komma till liv?

Lyssnade du på musik som höjder sinnet till häftiga höjder?

Det gjorde jag. Inspirerad av serien ”The Catch”  gjorde jag en spellista med alla låtarna från de första tre avsnitten. Det här är en av dom.

Reflekterade över hur vindarna och vädrets inverkan på mitt sinne och fotade samma vy under fyra dagar runt samma tid.

collageHimlens ständiga förändringar påminde mig om att ingenting är statiskt – inga tankar, inga känslor, inga upplevelser. Ibland kan det vara svårt att urskilja skillnaderna, men de finns där – oftast bara en enda Tanke bort…

För det är där allting börjar – allt det du och jag väljer att Tro på, oavsett om det är ”sant” eller inte. Ju mer vi vågar titta på vilka föreställningar som styr vårt beteende, desto intressantare blir det!

Det blir som du tänker kring det du känner.

Lugna vatten kan liknas vid ett temporärt känslomässigt behagligt tillstånd.

Det är vindarna – dvs tankarna, som piskar upp vattenytan till ett stormande hav.

Vind och vatten är två mäktiga krafter som påverkar vår vardag från insida ut.

Feng Shui betyder just vind och vatten och som energier representerar de himmel och jord. För många år sedan studerade jag för Denise Linn och blev certifierad Interioralignment konsult. 

Jag har alltid varit intresserad av miljöer och det var så häftigt att inse hur mycket vi kan förändra våra liv med hjälp av energierna omkring oss.

Luft Alkemi uppdrag – Insikt

Välj ut en tanke om dig själv eller ditt liv som du aldrig tycks bli av med. Låt den ta plats. Få säga sitt. Ge tanken eller föreställningen en röst – skriv fritt tills det tar stopp. Skriv som om det var din bäst vän det handlade om, med empati i hjärtat -inte skuld.

Kan du tänka dig att förvandla den tanken till något annat som får dig att agera och må bättre? Du behöver inte kasta tanken i sjön, men du lägga till en annan mer konstruktiv och kärleksfull attityd den kommande veckan. Testa och se vad som händer. Sju dagar är inte en evighet. Du är värd varenda sekund här på jorden.

Luft Alkemi uppdrag – Utsikt

I garderoben bor många spökversioner av dig själv. Nu är det dags att rensa ur lådor, hyllplan och hängare. Inom feng shui pratar man om att leva i nuet genom att ta till vara på den du är Just Nu. Du har säkert en massa kläder och assessorer som tillhör det förflutna och som nu tar upp plats, som ett eko från det förgångna. Allt du inte har använt på två år kommer du inte att ha på dig igen. Punkt slut. Sälj, rensa, återvinn allt som inte är DU just nu.

Omfamna den du är i detta ögonblick även om du är en version som du vill utveckla.

Du och jag är materia i  ständig förvandling.

Hur häftigt är inte det?

 

Luft Alkemi ritual

Det största mentala hindret för dig att komma vidare i livet kan summeras med ett eller två ord. Hitta dessa ord och skriv ner dom på ett papper. Bränn om pappret på ett säkert sätt, med vetskapen om att du nu är villig att anta en annan sanning om dig själv – en version av kraft, glädje och inspiration!

Samla upp askan och ta den med ut i naturen på en plats där du kan strö askan för vinden.

Be vindens andar om hjälp att fokusera på din nya vision. Prata från hjärtat. Släpp fram din kraft.

Gå hem med vetskapen om att du nu har satt fart på ett annat hjul. En annan väg har nu öppnats upp.

Sträck på dig. Le. Erkänn din storhet! Som din vilja eller någonting ännu bättre – så må det bli.

Det är gjort.

Kom ihåg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s