Luftens element -sista veckan

påfågelDet här är sista Luft experiment veckan innan vi kastar oss in i eldens energi…

UTSIKT – Luft uppdrag.

Håll ögonen öppna den här veckan efter fjädrar på din väg när du går ut. Ta med en fjäder hem om du vill, annars går det bra att notera dagens fjäder fynd.

De här fjädrarna är spirituella sms – alla har de ett specifikt meddelande som bara du kan ta in.

INSIKT – Luft uppdrag

Låt säga att du ser tre fjädrar imorgon, det betyder att du har fått tre meddelanden från ditt personliga dream team. Ta fram något att skriva på. Blunda. Lyssna. Skriv ner det första som kommer till dig. Lägg ingen värdering i om sms:en känns för vardagliga eller rent ut sagt praktiska.

Vi är trots allt temporära jordlingar med jordiska utmaningar, som innebär vardagliga saker att göra.

Om dina sms är mer andliga än praktiska så kanske du vill reflektera mer över innebörden just nu. Starta en frågestund. Ställ en uppföljande fråga. Skriv ner svaret. Fortsätt tills du har fått veta mer och känner dig nöjd.

Släpp ditt eventuella mentala Motstånd.

Ge dig själv Tillstånd att ta emot.

RITUAL – LUFT

Sätt dig bekvämt tillrätta någonstans där du får vara ostörd en timme. Sätt på musik som du associerar med en högra dimension. Sök t ex på ”nature sounds” på Spotify och du skall finna!

Sätt på dig lite av din favorit doft. Tänd ett ljus. Slappna av…

Du ska nu få träffa ditt högre jag, den delen av dig själv som är medveten om Helheten kring ditt val att inkarnera igen…

När jag spontant ”träffade” mitt högre jag för många år sedan förvånades jag över hennes karaktär. Hon visade sig som en super sexig donna i en röd lack overall med knähöga klackboots, omöjliga för en kvinna att gå i. Men det brydde hon sig inte om. Hon var RED. Och hon var allt annat än lagom. Sen den dagen har vi haft en fantastisk relation!

Det är just den här häftiga relationer jag vill att du ska utveckla, tillsammans med din egen inre, högre coolhet. Om vi ska relatera till något som egentligen inte har vare sig kön eller form är det fasiken så mycket lättare OCH roligare – att låta en ”person” träda fram. Någon du kan bjuda in på fika när du behöver prata. Någon du kan prata med inombords på vägen till jobbet. Någon du kan skriva till när tillvaron trasslar till sig. Se till att du får ett namn. Eller hitta på ett. Gör er relation till något personligt.

Nära.

Vi har även ett team av olika guider som är anställda av oss, men om du bara lär dig att bli vän med denna aspekt av din själ ordnar sig resten. ”Hon” sitter nämligen med som informatör och språkrör till din kreativa klan…

*** *** ***

Jag är så nyfiken på vad som hänt dig under denna månad av luft experiment. Om du vill kan du lämna en kommentar eller skriva till mig personligen.

Med flax och glöd,

C

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s