Eld alkemi – förvandlings konster.

solkraft

Vart tog Maj månad vägen?? Jag blir lika förvånad varje gång när jag konstaterar att tiden verkligen är en subjektiv upplevelse…

Eldkraften är här och det är dags att dra nytta av denna omvälvande energi till vår fördel. Naturens förvandlings nummer förtrollade maj månad till en limegrön  energi explosion och nu är det vår tur att slå ut i full blom!

För min del börjar den processen i garderoben. Kläder är inte mitt stora intresse så varje säsong går jag igenom allt jag har och funderar över om  jag fortfarande gillar det jag hittar. Med åren har jag blivit bättre på att köpa rätt saker från början, men det är fortfarande den här eldiga säsongen som jag har minst kläder för, något jag ser fram emot att ta itu med nu.

Utsikt /Insikt- eld alkemi uppdrag.

Ta ett kliv in i garderoben eller där du förvarar dina kläder och gör en ärlig glädje inventering. Vad blir du glad av? Vad går du igång på? Vilken energi vill du utstråla med ditt klädval? Vilka färger dras du till och vad behöver du mer av?

Svaren på de här frågorna har alla sin botten i Eld energin. Hur du vill projicera den synbara versionen av dig som du känner dig innerst inne. Fundera på om du verkligen klär dig efter eget huvud eller om du styrs av andra, av dig icke upprättade regler. Eld energin inom dig gillar allt som höjer din innersta känsla av välmående i att  få uttrycka och vara den du Är.

*** *** ***

För många år sedan stod jag i omklädningsrummet på BBstockholm redo att byta om till arbetskläder när jag hörde mitt Högre jag säga inombords ” Enjoy the masquerade.”Jag stannade upp och stirrade rakt in i skåpet framför mig. Så är det, tänkte jag. Allt är en enda stor föreställning. Och det börjar med kläderna.

Alla bär vi olika ”kostymer” som har sitt eget språk och det är en av klädernas uppgift – att förmedla ett budskap, förutom det grundläggande syftet såklart (att skyla/skydda). Du kanske inte har arbetskläder där du jobbar, men du håller säkert med om att kläder spelar en stor roll till vardags och hur vi uppfattar både oss själva och andra.

Under alla lager är vi alla lika nakna. Och sårbara.

Eld Alkemi – Ritual

Hitta ett par låtar som du verkligen går igång på och då menar jag musik som får dig att vilja släppa loss vild kvinnan inom dig. Hon som rör på höfterna, hon som sträcker på sig, sluter ögonen och låter kroppen följa tonerna som fyller alla sinnen…

Det här låtarna används dagligen som en energi booster, som ett musikaliskt ljud mantra vars enda syfte är att få dig att må jäkligt bra.

*** *** ***

Här är en av mina favoriter. Den är inte ny men det har ingen som helst betydelse. Funky Magic!

Till nästa gång – lek med Elden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s