and…Action!

pentagram

Eld energins kraft virvlar omkring både inom mig och runt omkring mig just nu. Och jag älskar det! Från att ha varit trött på alla fronter välkomnar jag nu alla nya saker jag har ork till att göra.

Som att ta hand om kroppen.

Inspireras just nu av denna kvinna som tacklar temat ”viktminskning” ur ett helt annat perspektiv. Jag har gått med i hennes #livemorechallenge på Instagram – fem veckor av livsbejakande utmaningar.

Promenader är självskrivna eftersom naturen är mitt sakrala rum. Gymmet går jag också till för att min kropp gillar att ta i lite och eftersom jag inte har en trädgård att jobba i så får styrketräning duga.

Yoga för fibromyalgi har jag hittat på youtube och prövat ett par gånger här hemma i vardagsrummet. Det gör ont men jag modifierar rörelserna så att min kropp orkar hänga med.

Umgås med vänner.

Det är också viktigt och så mycket enklare när solen skiner och man kan ha picknick tillsammans. Drottningholms parken är en fantastisk plats för vänner att ses och ha kul tillsammans och det var precis det vi hade i helgen.

ROLIGT!

Om några dagar blir det timmar av dans ombord på Loveboat och dagen efter det konsert med Muse. Eld energin virvlar som sagt vilt omkring och juni har just börjat.

Den där låter kommer jag att få höra på fredag – garanterat! Och på lördag den här:

Musik är Allt för mig. Det är vattnet som släcker törsten, det är elden som får mig att dansa, det är hjärtats puls och luften jag andas.

Eldkraften kommer att aktiveras på dansgolvet!

En annan sak som Eld energin handlar om för mig är skapar processer. Som att måla om anteckningsböcker t ex.

shine

Eld energin representerar bland annat självförtroende, passion, inspiration, drivkraft, kreativitet, vitalitet, personlig makt, individualitet och ambition.

Framför allt handlar energin om de handlingar vi utför efter våra val – oavsett om det handlar om vad vi handlar till middag eller huset vi precis lagt ett bud på.

Elden representerar allt vi gör.

ELD ALKEMI – INSIKT

Skriv ner alla aktiviteter eller upplevelser som du går igång på. Allt som höjer energin i din kropp och som får dig att må bra.

Används när du känner att du behöver en energiboost till vardags.

ELD ALKEMI – UTSIKT

Om du t ex sitter fast på något sätt kan du pröva att sätta fart på eld energin genom att rensa ut något på hemmaplan. Ju mer du rensar, desto häftigare blir det. Tro mig – det här är det snabbaste sättet att få till stånd en förändring i ens liv.

ELD ALKEMI – RITUAL

Hitta ett rött/orange eller cerise färgat ljus. Skriv ner något du vill åstadkomma i ditt liv. Summera den känslan i ett enda ord. Lägg det ordet under ljuset. Tänd sen lågan med intentionen att du nu kommer att få vägledning kring vad ditt nästa steg i rätt riktning är. För extra energi kan du göra det nästa gång månen är full.  Låt ljuset brinna lite varje dag tills det brunnit ner. Bränn lappen och sprid askan med vinden. Följ känslan och gör allt du kan från ditt håll och låt sen Källan fixa resten.

***

Eld är transformation och ur askan kommer alltid något nytt.

Sätt fyr på allt du brinner för.

Kraften är din.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s