Honungs fullmåne och sommarsolstånd.

månritual

Varje fullmåne är unik i sin skönhet och energi, men morgondagens honungs måne är något extra, då den infaller i anslutning till sommarsolståndet.

Fullmåne – tid för tacksamhet, skapande, reflektion, helande, firanden och fullbordan.

Sommarsolståndet – tid för eld magi. Klar intention, klockrent fokus, handlingskraft, mod, passion, kroppsnjutning och  beslut kring förändringar.

De närmaste två dygnen är som gjorda för lite extra allt när det kommer till vad du innerst inne vill göra och uppleva. Du kan t ex gå upp i gryningen imorgon bitti och om möjligt sätta dig utomhus en stund och börja dagen med att ta in ljuset i din kropp. Medans du sitter där kan du välja fokus på något du vill göra idag, något som du önskar förstärkt energi till ( t ex jobb, privatlivet, träning, spirituellt välmående eller förstärkt intuition) Solkraften är som starkast fram tills kl 12 för att sen försvagas vartefter dagen går. När sommarsolståndet infaller har solkraften mer energi än någonsin så då kan du ta för dig ännu mer och njuta av energin ännu längre!

Men innan dess har vi morgondagens fullmåne, som är laddad med energi som du kan ta del av. Känslor kan upplevas intensivare och det är inte ovanligt att man kan uppleva fysiska sensationer som förhöjd känslighet i kroppen. När jag växte upp fick jag ofta värk i benen när fullmånen kom och jag låg ofta sömnlös den natten för att hjärnan gick på högvarv.

Andra saker jag gör under dessa tillfällen är:

  • Plockar rosenblad för senare bruk i personliga ceremonier och ritualer.
  • Laddar vatten med utvalda kristaller i, för ett specifikt ändamål.
  • Lägger ut mina favorit tarotkortlekar och orakelkort för en energi boost.
  • Lägger ut alla kristaller och stenar av samma skäl.
  • Tillverkar Aroma alkemi oljor för magiskt bruk.

Måndroppar

aroma alkemi

  • Skriver ner mitt hokus fokus mål och vad som behöver göras nu – allt i samråd med mitt högre jag.

nybanner1.jpg

  • Gör en tarot/orakelkort spegling kring ett område jag söker förändring kring.

spegling

Vanligtvis gör jag inte allt, fast nu vill jag ta del av solen och månens fullspäckade energi show…

fullmoon rising

Att leva cykliskt är en livsstil som passar mig perfekt då året har sina hållpunkter där jag stannar upp och går igenom vart jag befinner mig, då jag finjusterar min inre kompass. Månaden har sin cykel där månfaserna har sin ebb och flod, liksom jag. Solen har sina fyra energipunkter – gryning, middag, solnedgång och midnatt. Energi tillfällen vi kan använda oss av i vår vardag.

Ebb. Flod. Dag. Natt. Sol. Måne. Du. Jag.

Livet.

Källan.

Allt är magiskt. Precis allt.

Och bäst av allt?

Vi är inbjudna till hela kalaset!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s