Den heliga Träangeln.

kärleks fokusFörsta veckan på semestern är här och jag njuter av att gå upp  lika tidigt som förut, bara för att få vara helt själv några timmar innan familjen vaknar. Att få vara ensam med sina tankar innan omvärlden blandas in i leken är mitt sätt att meditera.

Och det är nu som hjärtat hörs allra bäst och jag har lyssnat. För att jag ska må så bra som möjligt behöver jag skapa med mina händer. Vara analog och inte digital. Jag har alltid älskat saker som man kan ta i och använda på något sätt, så därför vart mitt första nu-jäklar-ska-här-skapas-för-fulla-hjärtat projekt, en serie med Triangel drömfångare som jag kallar Träanglar för magiskt hokus fokus.

Första steget är att gå ut i skogen och hitta nedfallna pinnar av rätt storlek och form. Tre som passar ihop. Sen görs de rena med sandpapper. Efter det målas de vita. Och ibland, som med Träangeln ovanför – dekoreras den med torkade rosenblad som är fyllda med energin från sommarsolståndet med dess fullmåne natt. Sist kommer fin liret med att utsmycka allt med garn, tygremsor, spets, pärlor, stenar , kristaller och fjädrar.

TRIANGELN som symbol har fler betydelser, men i mitt magiska arbete använder jag den som en påminnelse och energiportal för det jag jobbar med att förverkliga för stunden.

Triangelns bas representerar KÄLLAN – ALLT SOM ÄR – som har skapat ALLT. Överallt. I alla dimensioner och världar. De andra två vinklarna som möts i toppen som pekar uppåt representeras av Dig och ditt Hjärta/själ.

harmoni

För mig är hjärtat portalen till mitt innersta där jag står i kontakt med en  högre verklighet och sanning. Om längtan och källan får verka genom mig skickas energin ut som en potentiell verklighetsplan som jag sen kan följa genom att ta ett steg i taget i den riktningen.

Hokus fokus leder alltid till simsalabim så länge som man gör något åt saken.

glädje

Träd har alltid fascinerat mig. Där jag bor finns en planterad bokskog som är fantastisk. Att gå genom den är som att vara i ett sakralt rum med en enorm takhöjd, omfamnad av majestätiska höjder av grönska. Alla pinnar jag har hittat på marken kommer från dessa magnifika trädvarelser.

En gåva av naturen där något nytt får liv.

wishcraft

Så jag kommer att fortsätta skapa magiska föremål med händerna för att mitt hjärta vill det.

Och det är ett sätt för mig att vara i balans med vatten elementet i livet.

Vad är ett måste för dig för att du ska må bra? Vad går du igång på, känslomässigt?

Om du inte redan är igång, så önskar jag att du ger dig själv en timme idag för något som du älskar att göra.

Slå ett magiskt slag med hjälp av triangeln.

Hokus fokus…simsala BAM!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s