Skördetid och nymåne.

nymånefokus

Nymånen is back! Det är inte varje månad som jag använder energin för egen skull, men just nu är skaparlängtan stark och 2 kreativa projekt är på gång så nu är jag PÅ!

Det innebär är att jag använder ett uppslag i BIG MAGIC boken som fokus för vad jag ska göra från och med idag tills nästa nymåne. Just nu är sidan nästan blank, men den kommer att fyllas upp med ord och saker jag ska göra för att komma framåt med skapande processen. Idén är att inte överbelasta mig själv och  ha kul under tiden. Jag är fortfarande på semester så det underlättar förstås, men det är ändå en bra plan att PLANERA FÖR MERA.

Jag fyllde år alldeles nyligen och fick en blank kortlek av en av sönerna som jag vill göra till mina personliga Orakel kort. Givetvis kommer det att ta tid att leka fram detta, men det känns bra att starta upp under nymånens frånvaro på himlavalvet.

Där i mörkret föds det magiska. Precis som i livmodern där nytt liv får fäste.

Drog också ett kort för den energi jag ska jobba med nu och blev inte förvånad att jag fick detta kort, då jag fick till mig bilden av ett hjärta innan kortet drogs.

Det är så det funkar när man samarbetar med det som inte syns men som finns…

attraction

Just när jag tog en bild på kortet dök en regnbåge prisma upp på köksbordet som landade där den skulle -mitt i prick!

Brukar du själv använda dig av månfaserna på något sätt?

Jag är nyfiken. Dela gärna med dig om du vill!

Ha en magisk nymåne afton och fira det du lärt dig/gjort/skapat/upplevt (skördat) fram tills idag.

Imorgon fortsätter resan…

nymåne

Happy New Moon! Keep up the hocus focus, folks!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s