Signs – orakelkort

progress

Det börjar likna en kortlek nu. De flesta kort gjordes under september månad och jag har nu börjat att dra ett ”tecken” varje morgon innan jag åker till jobbet. Jag var inte beredd på hur starkt det kändes att använda egna kort, det var som att prata direkt med min inre kanal till Allt Jag Är och ännu häftigare blev det när jag drog ett tarotkort som beskrev samma budskap.

Såklart!

Att skapa min egen kortlek har gett många insikter om de ”tecken” jag har valt i relation till vad som pågår just nu. Därför vet jag också att det kommer  dyka upp fler symboler vartefter vardagen förändras.

Och det är precis det som är charmen med att använda orakel kortlekar för kontakt med Källan – livet handlar hela tiden om att utvecklas som människa, vare sig det sker frivilligt eller inte. Budskapen är hela tiden på Din sida. De är kärleksfulla, ärliga och fullständigt avklädda.  De förmedlar allt du behöver veta när du är redo att ta in svaren som är dina.

Svaren jag får är alltid väldigt rakt på sak. Inga förskönande omständigheter. Inget fluff. Bara den rakaste vägen till fullständig klarhet. Det är därför jag alltid kommer att uppskatta att använda korten som ett sätt att växa på. Jag älskar färger, symboler och de känslor som bilder väcker inom mig. Jag älskar att hålla korten i handen, att blanda dom medans jag låter tankarna virvla runt tills de lugnar sig. Tills jag kan samla ihop mitt sinne till en enda punkt av riktad medvetenhet -rakt in genom hjärtat – och be om en insikt till det jag vill förstå.

Egentligen behöver vi ingenting för att kommunicera med Källan men om det inspirerar oss till att vända oss inåt för svar, så är Källan/Ditt högre jag/Dina guider mer än villiga att haka på ditt ”språk val”.

Om du inte är van att använda orakelkort eller tarotkort är mitt tips att börja med att dra ett kort om dagen. Försök att inte använda boken som ingår utan ge dig själv tid att ta emot den känsla som kommer till dig och omtolka den till ett budskap inom dig. Svårare än så behöver det inte vara. Se det som att du pratar med en väldigt kärleksfull vän som har förmågan att se hela bilden som du lever i.

Pröva nu!

Hokus fokus – simsala BAM!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s