Konsten att ringa Heta Linjen.

kollage

För många år sedan lärde jag känna min ”Andliga Klan”, dvs dom som vi kallar för våra vägledare/guider genom vad jag kallar för ”Heta Linjen”.

Heta Linjen är kanalen som förbinder oss med den 5:e dimensionen där vår klan existerar och från vår 3:e dimension använder vi oss av följande linjer för kontakt:

Genom vår intuitions alla uttryck, använda pendel, använda orakel eller tarot kort, tolka tecken som vi uppmärksammar i vardagen, genom böcker, filmer och bilder som inspirerar oss, genom möten med andra människor, genom att vistas i naturen och öppnar upp alla sinnen, skapande processer, rörelser och musik, dagdrömmar och nattdrömmar, meditation…

Eller så sätter man sig en stund  med avsikten att slå det interdimensionella numret till sin Klan. Det finns inga rätt eller fel sätt att göra det på och så här gör jag:

* Väljer en plats där jag får vara ostörd och där jag sitter skönt.

*Droppar lite av min ”Signal olja” i handflatan som jag sen kupor över min näsa och andas in.

*Andas sen enligt det här mönstret – andas in/räkna tyst till 4 – håll andan/räkna till 4 – andas ut/räkna till fyra. Upprepas tre gånger.

*Blundar och föreställer mig att jag kopplar ihop mig med jorden genom att låta ljusslingor från mina fötter söka sig ner i myllan, djupare och djupare tills jag kommer till den flytande lavan. Den stiger sen upp som en vital kraft genom kroppen där den vidgar alla mina chakran så att de expanderar utanför min kropp. Jag går igenom ett i sänder tills jag når kronchakrat.

*Ovanför kronchakrat ser jag nu ett glimrande ljus som närmar sig. Jag låter ljuset omfamna mig som ett ägg som får mig att känna en skön lätthet.

*Nu bjuder jag in min Klan och kallar på dom genom min fysiska röst. Sen säger jag något i stil med:

Jag ber att All kommunikation mellan oss är klargörande och specifik och att era budskap och svar kommer fram på ett sätt som jag förstår. 

Hjälp mig att hålla frekvensen hög så att jag kan ta emot det jag behöver veta, inte bara för mig själv, utan för alla inblandade.

Hjälp mig att förstå, lita på och sen göra positiva förändringar utifrån den information och upplysning som kommer till mig.

Från mitt hjärtas själ till er – Tack…Tack… Tack…

*Nu talar jag om vad jag vill ha hjälp med och väntar in deras svar. Observera att det är jag som är VD:n (verkställande Diva) och att dom ingår i min andliga styrelse. Jag styr mötet genom att framföra ärendet och ber om feedback för mitt högsta bästa just nu.

Svaren kommer till mig genom att jag ”hör/tar emot” information från min högra sida, lite grann som att lägga huvudet på sned för att höra bättre. Jag ser ofta bilder samtidigt, ibland rena ”textremsor” som smattrar fram. Ofta känner jag fysiska sensationer i kroppen som är tydliga att tolka. Alltid alltid känner jag Kärlek. Det är som att bada i varmt kristallklart kärlekshav!

*När jag har fått veta det jag önskat tackar jag igen och påbörjar nedtrappningen av den energi som jag skapat. Jag låter ”ljusägget” lösas upp men drar in ett öppet andetag av energin in till mina lungor för den vitaliserande kraftens skull. Jag drar ihop mina chakra hjul så att de spinner i en dimension som håller sig inom min kropp. Sist låter jag ljusslingorna från mina fötter lösas upp av jorden innan jag öppnar ögonen och för att sen svepa i mig ett glas vatten.

That´s it.

Så hur ofta brukar jag slå Heta linjen på det här sättet, kanske du undrar?

Inte ofta. De gånger i livet då jag vet att jag står inför en större förändring brukar vara det tillfälle då jag tar mig tid att kontakta hela klanen.

Till vardags räcker det med små spirituella sms, dvs jag pratar direkt med mitt högre jag eller använder orakel eller tarotkort.

När jag går ut i världen är jag uppmärksam på tecken om det är mindre saker jag funderar på. För mig är det viktigaste att ha en daglig kontakt med Källan än att slå på stora trumman några få gånger om året.

Hur gör du själv? På vilket sätt ”pratar” du helst med din inre källa?

Lita på din egen inre mottagare.

Kom ihåg att du redan har ett originalspråk – Fantasin.

Vi kan alla prata ÄNGELSKA.

Sådeså punkt slut.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s