Söndags inspiration.

Söndag. Solsken. Fågelsång.

Det värmer både kropp och själ att  kunna inta frukost på balkongen tillsammans med min tiggande katt Alfi.

Efter frukosten drog jag dagens orakelkort och skrev ner mina reflektioner i Jagboken.

Som förresten var jätte kul att måla – här är baksidan.

Fick tipset av en vän att testa Qoya som är en blandning av dans, yoga och kroppsglädje och jag är nu inne på dag 7 av små korta prova på övningar. Jag gillar det här skarpt men som vanligt när jag hittar en rörelseform som passa mig så finns inga klasser att ta i Sverige – inte än. Tills dess får jag njuta av alla videos som ändå är fria att följa.

Yoni yoga är också något som min magiska kittel gillar (hela bäcken skålen), så det kändes rätt med ett pass samtidigt som jag övade Qoya. Layla Martin är en fantastiskt inspirerande kvinna som har mycket under bältet att lära ut till oss kvinnor – och män!

Efter dessa kropps positiva övningar gick jag på en promenad och tog bilden du ser här ovan. Det blev en spontan ritual på plats bara för att jag inte kunde låta bli…

Japp, det har varit en intensiv förmiddag!

Och nu sitter jag här och funderar på det här med element balans nu när vi har gått in i VÅRPORTALENS eld fas. Det är lätt hänt att det blir för mycket Eld energi för min del, då jag är en person som går igång på just ELD känslan.

För att motverka kreativ brännskada blandar jag in Jordkrafts övningar, som dans, vila, promenader, lätt styrketräning och matlagning!

Nästa vecka kommer jag skriva mer om Vårportalen och skänka lite inspiration till hur man kan använda den här fasen på bästa sätt, både kreativt, magiskt och praktiskt.

Tills dess,

Far och flyg, med lust och glöd!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s