Charlotte

Charlotte 2 årSom konstnär släpper jag loss och skapar utan att fundera på resultatet, precis som barn gör. Det är den mycket unga versionen av mig själv som styr alla mina kreAktiva handlingar. Den här bilden påminner mig om att vara kärleksfull mot mig själv och att ge henne utrymme att få skapa fritt som hon vill.

Genom åren har jag experimenterat med olika sätt att uttrycka mig på, där skrivandet har varit den röda tråden genom allt, vilket alla mina dagböcker är ett bevis på. Men faktum är jag behöver använda händerna för att bli riktigt nöjd, därför kladdar jag gärna ner dom med färg och knåpar ihop mojo charms – smycken med intention. Oavsett vad jag gör så är allt en hyllning till det sköna och vackra i livet.

Musik. Dans. Böcker. Dofter. Att vistas i naturen. Dela tankar och erfarenheter med andra kreatörer – allt detta är en del av vardags magin jag lever i. Och det här ingår alltid:

People say that what we´re all seeking is a meaning for life. I don´t think that´s what we´re really seeking.

I think that what we´re seeking is an experience of being alive, so that our life experiences on the physical plane will have resonances with our innermost being and reality, so that we actually feel the rapture of being alive.

– Joseph Campbell

Charlotte 50 årOm du undrar över något så är du varmt välkommen att höra av dig.

All text och bild om inget annat anges © Charlotte Netz – 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s